Bulgura salāti ar ceptu sieru un 3 minūšu olu

  • Sagataves 17min ,  Gatavošana 3min
  • Viegli

Sastāvdaļas

Sastāvdaļas

  • Olas
     4 gab.
  • Tējas siers
     320 g
  • Vīnogu kauliņu eļļa
     2 ĒK

Salātiem

  • Bulgurs
     60 g
  • Avokado
     2 gab.
  • Tomāti
     3 gab.
  • Redīsi
     6 gab.
  • Rukola
     2 sauja
  • Rimi GoodLife jogurts bez piedevām 0%
     150 g
  • Sāls
     pēc garšas
  • Pipari
     pēc garšas

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Novāri bulguru, kā norādīts uz iepakojuma.

 

Vārošā ūdenī iegremdē olas un vāri precīzi 3 minūtes.

Nekavējoties liec ledusaukstā ūdenī, lai atdziest. Nolobi.

Sagriez tējas sieru četrās vienādās daļās un apviļā no abām pusēm vīnogu kauliņu eļļā, apcep zeltaini brūnu no abām pusēm.

Liec uz šķīvjiem.

 

Novārītam bulguram pievieno redīsus, tomātus, avokado un rukolas lapas.

Nav svarīgi, kā griezīsi dārzeņus – tos var griezt lielākos vai mazākos un arī nevienādos gabalos.

 

Pasniedz salātus ar ceptu sieru un uz pusēm pārgrieztu olu, pārlej ar jogurtu. 

Pievieno sāli un piparus pēc garšas.

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!