Burkānu krēmzupa

  • Sagataves 10min ,  Gatavošana 25min
  • Viegli

Sastāvdaļas

Sastāvdaļas

  • Burkāni
     5 gab.
  • Kartupeļi
     2 gab.
  • Ziedkāposts (neliels)
     1 gab.
  • Puravs
     1 gab.
  • Ķiploks
     4 daiviņa
  • Sviests
     50 g
  • Riekstu eļļa
     30 ml
  • Dārzeņu buljons
     0,7 - 1 l
  • Saldais krējums
     200 ml

Pasniegšanai

  • Jogurts bez piedevām, pa ēdamkarotei katrā porcijā
     
  • Sālītas, smalki sagrieztas zaļās pistācijas
     

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Notīri dārzeņus, sagriez mazākos gabalos un sautē katlā kopā ar sviestu un eļļu.

Kad dārzeņi ir viegli karamelizējušies, pielej buljonu un vāri, līdz burkāni ir kļuvuši mīksti, tad sablendē zupu un liec atkal sildīt, pielejot saldo krējumu.

Pasniedzot katrā porcijā pievieno pistācijas un jogurtu.

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Informējam, ka šajā tīmekļa vietnē tiek izmantotas sīkdatnes. Sīkdatne uzkrāj datus par vietnes apmeklējumu. Dati palīdz piedāvāt Jums piemērotu saturu un reklāmas.