Cāļa fileja saldskābā glazūrā

  • Sagataves 15min ,  Gatavošana 20min
  • Viegli

Sastāvdaļas

Sastāvdaļas

  • Cāļa fileja (sagriezta)
     200 g
  • Saldā čili mērce
     1 ĒK
  • Sojas mērce
     1/2 TK
  • Ķiploks (rīvēts)
     1 daiviņa

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 1 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Sajauc saldo čili mērci ar sojas mērci un ķiploku, ierīvē cāļa filejas.

Cep uz pannas vai cepeškrāsnī līdz gatavībai.

Cepeškrāsnī būs jācep 180 grādos 15 minūtes, uz pannas 5-6 minūtes maisot.

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Informējam, ka šajā tīmekļa vietnē tiek izmantotas sīkdatnes. Sīkdatne uzkrāj datus par vietnes apmeklējumu. Dati palīdz piedāvāt Jums piemērotu saturu un reklāmas.