Cāļa nageti ar fritētiem kartupeļiem un citronu mērci

  • Sagataves 10min ,  Gatavošana 40min
  • Viegli

Sastāvdaļas

Sastāvdaļas:

  • Rievoti kartupeļi frī Rimi (saldēti)
     220 g
  • Vistas fileja
     300 g
  • Ola
     1 gab.
  • Kviešu milti
     1 ĒK
  • Kukurūzas milti
     150 g
  • Sāls
     1/2 TK
  • Eļļa fritēšanai
     

Mērcei:

  • Majonēze Hellmann`s
     4 ĒK
  • Citrona sula no 1/2 citrona
     
  • Kiploku pulveris
     1/2 TK
  • Kajēnas pipari
     1/2 TK

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 2 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Strēmelītēs sagriež vistas fileju un apviļā kviešu miltos.

Tad liek sakultā olā un panē kukurūzas miltos, kas sajaukti ar sāli.

Eļļā izvāra kartupeļus un nagetus atsevišķi, sākot ar nagetiem, jo tie ilgāk saglabā siltumu.

Kartupeļus pēc fritēšanas pārkaisa ar sāli.

Sajauc visas mērces sastāvdaļas un pasniedz. 

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Informējam, ka šajā tīmekļa vietnē tiek izmantotas sīkdatnes. Sīkdatne uzkrāj datus par vietnes apmeklējumu. Dati palīdz piedāvāt Jums piemērotu saturu un reklāmas.