Cepti banāni ar biezpienu un granolu

  • Sagataves 5min ,  Gatavošana 5min
  • Viegli

Sastāvdaļas

Sastāvdaļas

  • Banāni
     4 gab.
  • Vīnogu kauliņu eļļa
     2 ĒK
  • Graudainais biezpiens (3%)
     300
  • Granola
     4 ĒK
  • Kļavu sīrups
     2 ĒK
  • Piparmētru lapiņas
     10 gab.
  • Malts kanēlis
     pēc garšas

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 2 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Banānus nomizo un pārgriez gareniski uz pusēm.

Sakarsē pannu, pievieno eļļu un apcep tajā banānus no abām pusēm.

 

Pasniedz siltus ar biezpienu un granolu. 

Izteiksmīgākai garšai pārkaisi kanēli, pārlej ar kļavu sīrupu un pievieno piparmētras lapiņas.

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!