Cepumu torte

  • Sagataves 20min ,  Gatavošana 2h
  • Viegli

Sastāvdaļas

Sastāvdaļas

  • Krēmsiers
     500
  • Saldais krējums
     200
  • Cukurs
     50
  • Selgas cepumi
     27 gab.
  • Aveņu ievārījums
     pēc garšas

Dekorēšanai

  • Mellenes
     
  • Marmelāde
     

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 9 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Bļodā puto krēmsieru, saldo krējumu un cukuru līdz ir vienmērīga un gaisīga masa.
 

Sāk kārtot kūku.
 

Pirmajā kārtā liek Selgas cepumus.

Katru cepumu apsmērē ar aveņu ievārījumu. 

Krēmsiera masu ievieto konditorejas maisiņā un caur to spiež nākamo tortes kārtu. 

Tieši tāpat kārto nākamo kārtu.

Tad liek vēl vienu cepumu kārtu, ko dekorē ar atlikušo krēmu, mellenēm un marmelādi.

Ļauj tai nostāvēt 2-3h pirms pasniegšanas.

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!