Citrona, medus un garšaugu vistas fileja ar sēnēm

  • Sagataves 30min ,  Gatavošana 30min
  • Viegli

Sastāvdaļas

Sastāvdaļas

  • Dažādas sēnes - šitake, eringi, šampinjoni
     750 g
  • Vīnogu kauliņu eļļa
     20 ml
  • Ķiploks
     3 daiviņa

Vistai

  • Vistas fileja gabaliņos
     500 g
  • Vīnogu kauliņu eļļa
     20 ml
  • Medus
     1 TK
  • Citrons (sagriezts ļoti plānās šķēlēs)
     2 gab.
  • Svaigas timiāna lapiņas
     1 ĒK
  • Sakapāti pētersīļi
     2 ĒK
  • Svaigi malti melnie pipari
     

Pasniegšanai

  • Sadrupināts fetas siers
     100 g
  • Kalamata olīvas, sakapātas
     100 g

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 2 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Sakarsē krāsni līdz 200 grādiem.

Pannā liec palielos gabalos sagrieztas sēnes, eļļu, caur ķiplokspiedi izspiestu ķiploku, sāli un piparus.

Visu samaisi.

Bļodā samaisi visas gaļas sastāvdaļas (pievieno arī sāli) un kārto uz sēnēm. 

Liec krāsnī un cep 30 minūtes, līdz viss ir gatavs un viegli zeltains. 

Pārkaisi ar fetas sieru un olīvām un pasniedz.

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!