Citrusu un dīgstu salāti

  • Sagataves 15min ,  Gatavošana 15min
  • Viegli

Sastāvdaļas

Sastāvdaļas

  • Citrons plānās šķēlēs
     1 gab.
  • Apelsīns plānās šķēlēs
     1 gab.
  • Vīnogu kauliņu eļļa
     10
  • Timiāna lapiņas
     1 TK
  • Avokado
     2 gab.
  • Nokāstas baltās, lielās konservētās pupiņas
     240
  • Redīsu dīgsti
     1 paka
  • Olīveļļa Rimi Extra Virgin
     20
  • Kūpināta sāls
     pēc garšas
  • Svaigi malti melnie pipari
     pēc garšas
  • Čili pulveris vai pārslas
     šķipsniņa

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Sakarsē krāsni 200 grādus karstu.

Pannā samaisi citrusus, timiānu, eļļu, sāli un izlīdzini, lai ir vienā kārtā.

Liec cepties uz apmēram 15 minūtēm, kamēr citrusu šķēles zeltainas.

 

Bļodā liec avokado, pupiņas, citrusus un dīgstus. 

Visu pārlej ar eļļu, pārkaisi sāli, piparus un čili. 

Pasniedz.

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!