Crêpes

  • Sagataves 10min ,  Gatavošana 25min
  • Viegli

Sastāvdaļas

Sastāvdaļas pankūkām

  • Ola
     1 gab.
  • Jūras sāls
      šķipsna
  • Baltais cukurs
      šķipsna
  • Piens
     300 ml
  • Kviešu milti
     100 g
  • Kakao pulveris
     2 ĒK
  • Sviests, izkausēts
     30 g

Pasniegšanai

  • Bezpiedevu jogurts
     200 g
  • Maskarpones siers
     200 g
  • Pūdercukurs
      pēc garšas
  • Mango, nomizoti, iztīrīti
     2 gab.
  • Ogas pēc izvēles
     

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Visiem zināmās plānās pankūkas oriģinālajā franču redzējumā.

Bļodā iesit olu, pievieno sāli, cukuru un sakul.

Pakāpeniski pielej pienu, pa druskai pievieno kakao pulveri un miltus, kā arī izkausētu sviestu.

Visu laiku maisi, līdz pankūku mīkla ir viendabīga.

Sakarsē plāno pankūku pannu.

Lej plānā kārtā mīklu un cep pankūku no abām pusēm zeltaini brūnu.

Tā turpini, līdz visas pankūkas izceptas.

Pildījumam sajauc jogurtu ar maskarpones sieru un pūdercukuru.

Sagriez ogas un augļus gabaliņos un pasniedz pie pankūkām kopā ar pagatavoto krēmu.

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Saistītās receptes

Ābolu pīrāgs

1h 35min • Vidēji grūti

Eksotiskā pavlova

1h 45min • Vidēji grūti

Ābolu karameļu kūka

2h • Vidēji grūti

Piparkūku pikas

40min • Viegli

Vieglā pankūku kūka

1h 20min • Viegli
Informējam, ka šajā tīmekļa vietnē tiek izmantotas sīkdatnes. Sīkdatne uzkrāj datus par vietnes apmeklējumu. Dati palīdz piedāvāt Jums piemērotu saturu un reklāmas.