Cūkas ribiņas BBQ marinādē

  • Sagataves 20min ,  Gatavošana 1h 30min
  • Viegli

Sastāvdaļas

Sastāvdaļas:

  • Cūkas ribiņas Rimi
     700 g
  • BBQ mērce Santa Maria
     400 ml
  • Garšviela gaļai Rimi
     1 ĒK
  • Saldie kartupeļi
     2 gab.
  • Marinēti gurķi Rimi
     2 gab.
  • Eļļa fritēšanai
     

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 2 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Cūkas ribiņas liek augstspiediena katlā, pievieno garšvielas un pielej 500 ml ūdens. Vāra 30 min. Ja izmanto parasto katlu, tad nepieciešams 1 l ūdens un vārīšanas laiks ir aptuveni 1 h – kamēr redzams ribiņas kauls.

Gaļu izņem no buljona, nosusina. Buljonu var izmantot arī citām receptēm.

BBQ mērci uzlej uz pannas un karsē kopā ar gaļu uz lēnas uguns, līdz ribiņas karamelizētas.

Paralēli fritē saldos kartupeļus, pieber sāli.

Pasniedz ar marinētiem gurķiem, kas atsvaidzinās ēdiena garšu. 

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Informējam, ka šajā tīmekļa vietnē tiek izmantotas sīkdatnes. Sīkdatne uzkrāj datus par vietnes apmeklējumu. Dati palīdz piedāvāt Jums piemērotu saturu un reklāmas.