Cūkgaļas karbonāde ar ceptiem ķirštomātiem

  • Sagataves 20min ,  Gatavošana 20min
  • Viegli

Sastāvdaļas

Sastāvdaļas

  • Rimi cūkgaļas karbonādes, sagrieztas
     4 gab.
  • Pilngraudu auzu milti
     2 ĒK
  • Malti melnie pipari
     1 TK
  • Sāls
     1 TK
  • Eļļa
     cepšanai
  • Sarkanie graudu pipari
     1 sauja
  • Liellopa buljons
     150 ml
  • Rimi ķirštomāti ķekaros
     250 g
  • Olīveļļa
     2 ĒK
  • Rimi pilngraudu kuskus
     130 g
  • Selection by Rimi maltas Itāļu garšvielas
     1 TK

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Pagatavo kuskusu kā norādīts uz iepakojuma, pievienojot itāļu garšvielas.

Ķirštomātus apslaki ar eļļu un liec cept cepeškrāsnī 190 grādos 18 minūtes.
 

Paralēli gatavo karbonādes un mērci. 

Sajauc auzu miltus ar sāli un pipariem. 

Apviļā karbonādes un cep uz ietaukotas, karstas pannas no abām pusēm 2-3 minūtes. 

Kad karbonādes apceptas, pannā ieber sarkanos piparus, apgrauzdē dažas sekundes un pielej buljonu. 

Pavāri, lai mērce nedaudz iebiezē.
 

Pasniedz kuskusu ar tomātiem un karbonādēm, visam pievienojot mērci.

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!