Cūkgaļas šašliks “a la sovietic”

  • Sagataves 24h ,  Gatavošana 10min
  • Viegli

Sastāvdaļas

Cūkgaļas šašlikam “a la sovietic”

  • Cūkas kakla karbonāde
     1 kg
  • Sīpoli
     2 gab.
  • 9% galda etiķis
     50 ml
  • Novārīta ganātābolu sula
     1 TK
  • Sāls un pipari
      pēc garšas

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Sīpolus notīri un griez uz pusēm vidēji biezās šķēlēs.

Sajauc sīpolus ar etiķi un novārītu granātābolu sulu, pievieno sāli un piparus pēc garšas.

Cūkgaļu griez gareniski un tad aptuveni 5 cm kubos.

Cūkgaļu liec marinādē un kārtīgi izmasē, tad liec ledusskapī marinēties (diennakti).

Šašliku cep 20 līdz 25 minūtes.

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!