Cūkgaļas šķēles ar sēnēm

  • Sagataves 20min ,  Gatavošana 40min
  • Viegli

Sastāvdaļas

Sastāvdaļas

  • Cūkgaļas karbonādes
     480 g
  • Vīnogu kauliņu eļļa
      cepšanai
  • Šitakes sēnes
     200 g
  • Sīpols
     100 g
  • Vistas vai liellopa buljons
     600 g
  • Karija pasta
     1 ĒK
  • Laima sula no (1/2 laima)
     
  • Kokosa krēms
     100 g
  • Zaļie zirnīši
     150 g

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Pagatavo īpaši gardas vakariņas. Cūkgaļa karijā lieliski saskanēs ar rīsiem, bulguru, kuskusu vai kartupeļu biezeni. 

Cūkgaļas karbonādi sagriez šķēlēs.

Sēnes un sīpolu sagriez mazākos gabalos.

Apcep cūkgaļu no abām pusēm un pievieno sēnes. Kad gaļa un sēnes apbrūninājušies, pievieno buljonu un ļauj visam sautēties.

Pievieno karija pastu un kokosa krēmu. Vāri vēl dažas minūtes, līdz mērce sāk biezēt, pievieno zirnīšus, laima sulu un noņem no uguns.

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Informējam, ka šajā tīmekļa vietnē tiek izmantotas sīkdatnes. Sīkdatne uzkrāj datus par vietnes apmeklējumu. Dati palīdz piedāvāt Jums piemērotu saturu un reklāmas.