Dārzeņu pica ar buratta sieru

  • Gatavošana 25min
  • Viegli
Dārzeņu pica ar buratta sieru
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sastāvdaļas

  • Pesto I Love Eco
     2 Ēdamkarote
  • Picas mīkla Mani Gardumi
     220 g
  • Cukīni
     0.5 gabali
  • Olīveļļa
     4 Ēdamkarote
  • Baklažāns
     0.5 gabali
  • Tomāti ķiršu
      10 gab.
  • Siers
     150 g
  • Rukola
     1 sauja (-s)
  • Buratta siers
     100 g

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Karsē cepeškrāsni līdz 220 grādiem.

Cepešpannu atstāj krāsnī uz zemākās restu iedaļas.

Izrullē picas mīklu vēlamā formā.

Liec uz cepamā papīra, vai kāda metāla cepamās formiņas pamatnes, lai to vieglāk būtu pārlikt cepeškrāsnī.

Cukīni un baklažānu apkaisi ar sāli un paturi dažas minūtes uz papīra dvielīšiem, lai atbrīvotos no liekā mitruma.

Apcep šķēlītes uz pannas olīveļļā.

Ķiršu tomātiņiem izspied sulu, saspiežot tos, lai tie nesulotu uz picas.

Picai pa virsu smērē pesto.

Pārkaisi ar nelielu daudzumu siera.

Saliec cukīni, baklažānus un tomātiņus.

Pārkaisi ar sieru.

Atver cepeškrāsni un liec picu jau uz karstas paplātes.

Cep 15-20 minūtes, atkarīgs no picas mīklas biezuma.

Pasniedz, pārkaisot ar rukolu un pievienojot burattas sieru.

Saistītās receptes

Signe Meirāne
Signes Meirānes receptes

Grilēta siera maize

30min • Vidēji grūti
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Edgars Sanders
Edgara Sandera receptes
Mārtiņš Sirmais
Mārtiņa Sirmā receptes

Grieķu jogurta mērce

2h 10min • Viegli