Dārzeņu salāti ar cāļa fileju un garnelēm

  • Sagataves 10min ,  Gatavošana 25min
  • Viegli

Sastāvdaļas

Sastāvdaļas

  • Burkāns, nomizots, sagriezts strēmelēs
     1 gab.
  • Puravs, sagriezti strēmelēs
     2 gab.
  • Laims (sulai)
     2 gab.
  • Rīsu etiķis
     1 ĒK
  • Jūras sāls
     1/2 TK
  • Brūnais cukurs
     1 TK
  • Eļļa cepšanai
     80 ml
  • Mazā cāļa fileja (bez augšējās cīpslas), sagriezta strēmelēs
     400 g
  • Garneļes, gareniski sagrieztas
     300 g
  • Kajēnas pipari
     1 TK

Pasniegšanai

  • Svaigs koriandrs
     

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Interesanta ideja pusdienām vai vakariņām.

Dārzeņiem pievieno laima sulu, rīsu etiķi, sāli un cukuru un samaisi.

Pannā sakarsē eļļu, tad pievieno cāļa fileju, garneles, sezamu un kajēnas piparus.

Apcep un ar visu eļļu pārlej salātiem, lai karstā eļļa aptvaicē arī dārzeņus.

Atdzesē un pasniedz ar svaigu koriandru.

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Informējam, ka šajā tīmekļa vietnē tiek izmantotas sīkdatnes. Sīkdatne uzkrāj datus par vietnes apmeklējumu. Dati palīdz piedāvāt Jums piemērotu saturu un reklāmas.