Divkāršais liellopa un bekona burgers

  • Sagataves 15min ,  Gatavošana 15min
  • Viegli

Sastāvdaļas

Sastāvdaļas

  • Proteīna maizītes Maiziņš
     2 doniņas
  • Rimi liellopa gaļas burgeriem
     220 g
  • Rimi kūpināts bekons
     4 šķēles
  • Čedaras siers
     2 šķēles
  • Spilva uzkodu gurķis sadskābā marinādē, sagriezts šķēlītēs
     1 gab.
  • BBQ mērce
     2 ĒK
  • Rukolas mikrosalāti
     1 sauja

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 2 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Maizi pasildi krāsnī.

Uz sakarsētas pannas cep bekona šķēles un burgeru gaļu, līdz gatavs.

Karstai gaļai uzliec virsū siera šķēles un virsū bekonu.

 

Kārto burgeru slāņos, maizi iesmērējot ar mērci, pievienojot mikrosalātus un gurķa šķēlītes.

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!