Dubultā siera & šķiņķa sendvičs

  • Sagataves 20min ,  Gatavošana 1h 40min
  • Viegli

Sastāvdaļas

Sastāvdaļas:

  • Bagete Mani Gardumi
     1 gab.
  • Cūkas šķiņķis (ar kaulu)
     500 g
  • Alus Cēsu Premium 1 kārba
     
  • Siers Čedaras red
     100 g
  • Siers Alpu
     100 g
  • Kūpināts bekons (strēmelītēs)
     40 g
  • Graudainās sinepes Selection by Rimi
     2 ĒK
  • Paprikas pulveris
     1 ĒK
  • Sāls
     1 TK
  • Ķimenes
     1 ĒK
  • Ķiploks
     1 gab.

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 2 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Šķiņķi ar paprikas pulveri, ķimenēm, veselu ķiploku un sāli liek cepešpannā, uzliek vāku vai pārklāj ar foliju. Liek cepties 220 ˚C aptuveni 45 min.

Tad noņem vāku vai foliju, samazina temperatūru līdz 180 ˚C un cep vēl 30 min, līdz gaļa kļuvusi mīksta.

Apcep bekonu.

Sendviča maizi pārgriež gareniski uz pusēm. Iekšpusi iesmērē ar sinepēm, kārto sieru, plucināto gaļu un pārklāj ar bekonu.

Liek cepeškrāsnī vai maizes grila pannā un cep, līdz siers izkūst un maize kļuvusi kraukšķīga.

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Informējam, ka šajā tīmekļa vietnē tiek izmantotas sīkdatnes. Sīkdatne uzkrāj datus par vietnes apmeklējumu. Dati palīdz piedāvāt Jums piemērotu saturu un reklāmas.