Foreles sašimi

  • Sagataves 10min ,  Gatavošana 10min
  • Viegli

Sastāvdaļas

Sastāvdaļas

  • forele
     100 g
  • sojas mērce
     10 g
  • rīsu etiķis
     5 g
  • maurloki
     10 g
  • sezama eļļa
     5 g

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 1 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Foreli iztīri, izfilē un sagriez ļoti plānās, slīpās šķēlēs. 

Liec atdzesēties.

Sajauc sagrieztus maurlokus, rīsu etiķi, sojas mērci un sezama eļļu, liec tajā viegli marinēties foreles šķēles.

Ļauj ievilkties 2-3 minūtes.

Sašimi pasniedz atdzesētu.

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!