Sastāvdaļas
Sastāvdaļas
-
Al dente Fusilli pasta200 g
-
Cūkgaļas šķiņķis6 šķēles
-
Dārzeņa buljons80 ml
-
Kausēts siers120 g
-
Čedaras siers, sarīvēts50 g
-
Cietā tipa siers, sarīvēts50 g
Pagatavošana
Vērts zināt
Šī recepte ir pielāgota 2 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.
Vāri pastu 7 minūtes.
Pannā sakarsē buljonu, pievieno kausēto sieru.
Viegli maisot pievieno Čedaras sieru un noņem no liesmas.
Pievieno karstu pastu un pārkaisi ar cieto sieru.
Visu samaisi un pasniedz kopā ar šķiņķa šķēlēm.