«Fusilli» ar trīs sieru mērci un šķiņķi

  • Sagataves 5min ,  Gatavošana 15min
  • Viegli

Sastāvdaļas

Sastāvdaļas

  • Al dente Fusilli pasta
     200 g
  • Cūkgaļas šķiņķis
     6 šķēles
  • Dārzeņa buljons
     80 ml
  • Kausēts siers
     120 g
  • Čedaras siers, sarīvēts
     50 g
  • Cietā tipa siers, sarīvēts
     50 g

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 2 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Vāri pastu 7 minūtes. 

Pannā sakarsē buljonu, pievieno kausēto sieru. 

Viegli maisot pievieno Čedaras sieru un noņem no liesmas. 

Pievieno karstu pastu un pārkaisi ar cieto sieru. 

Visu samaisi un pasniedz kopā ar šķiņķa šķēlēm.

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Informējam, ka šajā tīmekļa vietnē tiek izmantotas sīkdatnes. Sīkdatne uzkrāj datus par vietnes apmeklējumu. Dati palīdz piedāvāt Jums piemērotu saturu un reklāmas.