Fusilli un biezpiena sacepums

  • Sagataves 10min ,  Gatavošana 20min
  • Viegli

Sastāvdaļas

Sastāvdaļas

  • Pilngraudu fusilli pasta
     400 g
  • Ķirštomātiņi
     200 g
  • Spināti
     65 g
  • Ķiploka daiviņas (sarīvētas)
     3 gab.
  • Olīveļļa
     40 ml
  • Rīvēts siers Grana Padano
     2 ĒK
  • Biezpiens
     200 g
  • Rīvēts mocarellas siers
     100 g
  • Sāls un pipari
     pēc garšas

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Novāri pastu, kā norādīts uz iepakojuma.

 

Pārgriez tomātiņus uz pusēm.

Olīveļļā apcep ķiplokus un spinātus, pievieno tomātu pusītes un novārīto pastu un liec cepamtraukā.

 

Sajauc biezpienu ar sieriem, sāli un pipariem.

Pievieno pastai un nedaudz apmaisi.

 

Liec cepties 170 grādos karstā cepeškrāsnī uz 15 minūtēm.

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!