Gardēžu maltās gaļas zupa

  • Sagataves 20min ,  Gatavošana 10min
  • Viegli

Sastāvdaļas

Sastāvdaļas

  • Liellopa maltā gaļa
     1 kg
  • Liellopu gaļas buljons
     1,5 L
  • Kartupeļi
     4 gab.
  • Burkāni
     2 gab.
  • Paprikas pulveris
     1 TK
  • Ķimenes
     1 TK
  • Sāls
      pēc garšas
  • Pipari
      pēc garšas
  • Ķiploku pulveris
     1 TK
  • Sīpols
     1 gab.
  • Ķiploks
     1 gab.
  • Olīveļļa
      cepšanai
  • Tomātu pasta
     4 ĒK
  • Cukurs
     1 ĒK
  • Spināti
      sauja
  • Krējums
      dekorēšanai

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 5 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Uzkarsē eļļu katlā, kurā gatavos zupu, un apcep sīpolu gabaliņus, kamēr tie kļūst caurspīdīgi.

Pievieno ķiploku un maisot cep vēl 1 minūti.

Sīpoliem un ķiplokiem liek klāt malto gaļu un kārtīgi samaisa. Pievieno garšvielas. Cep, kamēr gaļa vairs nav sarkana. Sāls pēc garšas.

Pārlej ar buljonu. Tiklīdz zupa sākusi vārīties, pievieno kartupeļus, burkānus, kā arī tomātu pastu un cukuru. Vāra, kamēr kartupeļi un burkāni ir mīksti (apm. 10 min).

Pasniedz ar krējumu un zaļumiem pēc gaumes.

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Informējam, ka šajā tīmekļa vietnē tiek izmantotas sīkdatnes. Sīkdatne uzkrāj datus par vietnes apmeklējumu. Dati palīdz piedāvāt Jums piemērotu saturu un reklāmas.