Garneļu salāti ar bekonu «Pancetta»

  • Sagataves 5min ,  Gatavošana 2min
  • Viegli

Sastāvdaļas

Sastāvdaļas

  • Saplucinātas salātu lapas (pēc izvēles: Iceberg, Crosberg vai romiešu)
     4 saujas
  • Cēzara mērce ar Grana Padano
     100 g
  • Paipalu olas
     6 gab.
  • Tomāti
     2 gab.
  • Selection by Rimi bekons Pancetta
     1 paciņa
  • Vārītas, lobītas garneles
     100 g
  • Džiugas cietais siers
     40 g
  • Dārzeņu maizes šķēles
     3 gab.

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 1 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Apcep dārzeņu maizes šķēles un sagriez 3 daļās.

Izcep uz pannas vai cepeškrāsnīPancetta bekona šķēles. 

Novāri paipalu olas: precīzi 1 minūti un 30 sekundes, nolobi un pārgriez uz pusēm. 

Sagriez tomātus un sarīvē sieru. Sajauc salātus, savienojot visas sastāvdaļas.

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!