Garneļu salāti ar bekonu «Pancetta»

  • Sagataves 5min ,  Gatavošana 2min
  • Viegli

Sastāvdaļas

Sastāvdaļas

  • Saplucinātas salātu lapas (pēc izvēles: Iceberg, Crosberg vai romiešu)
     4 saujas
  • Cēzara mērce ar Grana Padano
     100 g
  • Paipalu olas
     6 gab.
  • Tomāti
     2 gab.
  • Selection by Rimi bekons Pancetta
     1 paciņa
  • Vārītas, lobītas garneles
     100 g
  • Džiugas cietais siers
     40 g
  • Dārzeņu maizes šķēles
     3 gab.

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 1 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Apcep dārzeņu maizes šķēles un sagriez 3 daļās.

Izcep uz pannas vai cepeškrāsnīPancetta bekona šķēles. 

Novāri paipalu olas: precīzi 1 minūti un 30 sekundes, nolobi un pārgriez uz pusēm. 

Sagriez tomātus un sarīvē sieru. Sajauc salātus, savienojot visas sastāvdaļas.

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Informējam, ka šajā tīmekļa vietnē tiek izmantotas sīkdatnes. Sīkdatne uzkrāj datus par vietnes apmeklējumu. Dati palīdz piedāvāt Jums piemērotu saturu un reklāmas.