Garšaugos sautēts tītars

  • Sagataves 10min ,  Gatavošana 50min
  • Vidēji grūti

Sastāvdaļas

Garšaugos sautētam tītaram

  • Tītara fileja
     500 g
  • Granātābols
     1 gab.
  • Dilles
     4 buntīte
  • Pētersīlis
     4 buntīte
  • TImiāns
     1 buntīte
  • Kinza
     1 buntīte
  • Piparmētra
     2 buntīte
  • Spinātu lapas
     200 g
  • Ķiploks
     1 gab.
  • Rozīnes
     1 sauja
  • Citrons
     1 gab.
  • Valrieksti
     2 saujas
  • Ūdens
     500 ml
  • Sāls
      pēc garšas

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 2 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Tītaru sagriez lielos gabalos.

Ķiploku pārgriez uz pusēm ar visu mizu.

Visus zaļumus sagriez, bet ne pārāk smalki.

Tītaru liec katlā, tad to pārklāj ar garšaugiem.

Pārlej pāri ūdeni un pa virsu garšaugiem liec ķiploku, rozīnes un valriekstus.

Visu sautē zem vāka aptuveni 40 minūtes.

Tad pieliec klāt sāli un citrona sulu pēc garšas.

Iemaisi svaigos spinātus un pasniedz ar nomizotu granātābolu.

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!