Garšaugu mocarella

  • Sagataves 10min
  • Viegli

Sastāvdaļas

Sastāvdaļas

  • Bifeļpiena mocarella
     2 gab.
  • Ķiplokas daivas sagrieztas plānās šķēlītēs
     2 gab.
  • Rozmarīns
     1 zariņš
  • Bazilika lapiņas
     5 gab.
  • Pētersīļa lapiņas
     5 gab.
  • Apelsīna miza, smalki sarīvēta
     1 gab.
  • Apelsīna sula
     1 gab.
  • Rimi Extra Virgin olīveļļa
     60 ml
  • Kūpināta sāls
     1 TK
  • Svaigi malti melnie pipari
     1 TK

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Stikla burkā vai traukā liec visas sastāvdaļas, samaisi un aizvāko. 

Apgriez burku kājām gaisā un atpakaļ. 

Liec ledusskapī uz 12–24 stundām; pasniedz kā uzkodu vai cita ēdiena – pastas, salātu, brusketas u. c. – papildinājumu.

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Saistītās receptes

Baba ganuš

1h • Vidēji grūti

Humuss

20min • Viegli

Biezpiena pončiki

20min • Viegli

Svaigās burgermaizītes

1h • Vidēji grūti

Kanēļmaizītes

1h 50min • Vidēji grūti

Fokača

1h 40min • Vidēji grūti