Garšaugu mocarella

  • Gatavošana 10min
  • Viegli
Garšaugu mocarella
Signe Meirāne
Signes Meirānes receptes

Sastāvdaļas

  • Siers Mozzarella Buffalo
     2 gab.
  • Ķiploks
     2 daiva (-s)
  • Rozmarīns
      1 zariņš
  • Baziliks
      5 lapiņas
  • Pētersīļi
      5 lapiņas
  • Apelsīna miza
     1 gab.
  • Apelsīna sula
     1 gab.
  • Olīveļļa Extra Virgin
     60 ml
  • Kūpināts sāls
     1 tējk.
  • Melnie pipari
     1 tējk.

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Ķiploka daivas sagriez plānās šķēlītēs. Apelsīna mizu smalki sarīvē. Stikla burkā vai traukā liec visas sastāvdaļas, samaisi un aizvāko. 

Apgriez burku kājām gaisā un atpakaļ. 

Liec ledusskapī uz 12–24 stundām; pasniedz kā uzkodu vai cita ēdiena – pastas, salātu, brusketas u. c. – papildinājumu.

Līdzīgas receptes

Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes

Siera nageti

45min • Vidēji grūti
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Skotu ola palijas apvalkā

40min • Vidēji grūti
Ilze Auzere
Ilzes Auzeres receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes