Sastāvdaļas
Sastāvdaļas
-
Grilēšanai piemērots ķimeņu siers (2cm biezās šķēlēs)300 g
-
Mazi kartupelīši50 g
-
Avokado palielos gabalos2 gab.
-
Mazie gurķi palielos gabalos2 gab.
-
Dižonas sinepes1 TK
-
Dillesneliela saujiņa
-
Extra Virgin olīveļļa30 ml
-
Jūras sālspēc garšas
-
Svaigi malti melnie piparipēc garšas
Pagatavošana
Vērts zināt
Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.
Novāri vai notvaicē kartupelīšus.
Kad tie gatavi, atdzesē.
Tikmēr sakarsē grilu un, kad tas karsts, liec virsū sieru un grilē no abām pusēm.
Kad gatavs, liec uz dēlīša un ļauj nedaudz atdzist, lai varētu to sagriezt.
Protams, var cept arī pannā.
Bļodā liec kartupeļus, avokado, gurķi, sinepes, dilles, eļļu, sāli un piparus.
Samaisi.
Kad siers padzisis, sagriez to, pievieno salātiem, viegli iecilā un pasniedz.