Grilētas cūku ribiņas

  • Sagataves 30min ,  Gatavošana 1h
  • Vidēji grūti

Sastāvdaļas

Sastāvdaļas

  • Cūku ribiņas
     1 kg
  • Bārbekjū garšvielas
     2 saujas
  • Tomāti
      pēc garšas
  • Šampinjoni
      pēc garšas
  • Pitas maize
     4 gab.
  • Ribiņu mērce
      pēc garšas

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Novāra ribiņas, pievienojot bārbekjū garšvielas, lai gaļa atdalās no kauliem. Cep cepeškrāsni noslēgtā traukā vai vāra katlā uz lēnas uguns.

Sagatavo apziežamo mērci, sajaucot sastāvdaļas.

Liek ribiņas uz grila, vienlaikus apziežot ar mērci.

Liek cepties tomātus, pitas maizi un šampinjonus, pildītus ar garšaugu sviestu.

Pasniedz ribiņas uz pitas maizes ar tomātiem un šampinjoniem.

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!