Grilētas paprikas salāti

  • Sagataves 20min ,  Gatavošana 10min
  • Vidēji grūti

Sastāvdaļas

Sastāvdaļas

  • Paprika
     200-400 g
  • Čili
     1-2 gab.
  • Baklažāns
     1 gab.
  • Ķiploks
     1 gab.
  • Olīvas
     215 g
  • I love eco saulē kaltēti tomāti
     135 g
  • Džiuga siers
     50 g
  • Seleriju kāti
     2 gab.
  • Pētersīļi
     1 buntīte
  • Ciedru rieksti
     20 g
  • Parmezāna siers
     15-20 g

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 2 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Pārgriež paprikas uz pusēm.

Sajauc ar pārējiem dārzeņiem.

Uzkaisa piparus.

Pārlaista ar laima sulu.

Pievieno piparus pēc garšas.

Liek grilēties.

Dārzeņus pa vienam ņem nost un liek katlā ar vāku vai traukā ar foliju.

Dārzeņus izņem no katla (vai trauka), sagriež mazākos gabalos, pievieno pētersīļus, saulē kaltētos tomātus un olīvas.

Pārkaisa ar ciedru riekstiem (20 g) un Parmezāna sieru.
 

Iesakām pasniegt ar grisīni vai likt uz grauzdētas maizes, vai izmantot kā piedevu pie gaļas ēdieniem.

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!