Grilēts avokado

  • Sagataves 5min ,  Gatavošana 15min
  • Viegli

Sastāvdaļas

Sastāvdaļas

  • Avokado
     1 gab.
  • Mazās garneles
     24 gab.
  • Sāls
     pēc garšas
  • Pipari
     pēc garšas
  • Čili pipars
     1/5 gab.
  • Olīveļļa
     1 TK
  • Gaišais balzāmetiķis
     1/2 TK
  • Ķirštomāti
     3 gab.
  • Dīgsti
     pārkaisīšanai

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 1 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Avokado notīri, izņem kauliņu, sagriez skaistās, plānās šķēlītēs, pārkaisi sāli un čili piparus.

Sakarsē grilu.

Liec grilēt avokado šķēles no abām pusēm.

Pie viena uzgrilē arī kādu ķirštomātiņu.

Mazās garnelītes atlaidini, pārslaki ar eļļu, gaišo balzāmetiķi, nedaudz sāls un sasmalcinātu čili piparu, samaisi, spraud pa vienai uz iesmiņa un grilē aptuveni vienu minūti no abām pusēm.

Uz šķīvja kārto spinātu lapas, tad avokado, ķirštomātiņus, virsū kārto garneļu iesmiņu.

Pārkaisi ar zaļumiem un pasniedz karstu.

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!