Grilētu biešu un fetas burgers

  • Sagataves 30min ,  Gatavošana 15min
  • Viegli

Sastāvdaļas

Sastāvdaļas

  • "Maiziņš" rudzu maizes
     4 gab.
  • Fetas siers, plānās šķēlēs
     200 g
  • Redīsi, plāni sagriezti
     200 g
  • Rukola
     4 mazas saujas
  • Tzaziki mērce
     maizīšu apsmērēšanai

Bietēm

  • Lielas bietes, 5 mm šķēlēs
     4 gab.
  • Timiāna zariņi
     4 gab.
  • Jūras sāls
     1/4 TK
  • Svaigi malti melnie pipari
     1/4 TK
  • Vīnogu kauliņu eļļa
     3 ĒK

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Sajauc visas biešu sastāvdaļas un ļauj pastāvēt vismaz 30 minūtes vai pat 12 stundas.

 

Sakarsē grilu. 

Apgrilē maizītes un bietes, blakus sagatavo dēlīti, uz kura griezīsi bietes. 

Kad bietes sagrilētas, sagriez tās resnās šķēlēs. 

Uz abām maizīšu pusēm liec tzaziki. 

Uz apakšējās šķēles kārto redīsus un salātus, tad sagrieztās bietes, sieru, salātlapas un otru maizītes pusi.

Pasniedz.

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!