Hotdogs ar halapenjo un tortiljas čipsiem

  • Sagataves 10min ,  Gatavošana 30min
  • Viegli

Sastāvdaļas

Sastāvdaļas:

  • Bagete Mani Gardumi
     2/3 gab.
  • Cepamdesas Mani Gardumi
     2 gab.
  • Bekons Panchetta Selection by Rimi
     60 g
  • Mocarella siers (rīvēts)
     40 g
  • Tortiljas čipsi Pringles – pēc izvēles
     
  • Halapenjo marinētie pipari
     30 g
  • Tomāts
     1 gab.
  • Šalotes sīpols
     1 gab.
  • Citrons
     1 gab.
  • Mērce Bruschetta Selection by Rimi
     2 ĒK

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 2 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Cepamdesas ietin bekona Panchetta šķēlītēs un liek uz grila vai cepeškrāsnī (160 ˚C  25 min).

Maizi iegriež gareniski un iekšpusi iesmērē ar mērci. Ieliek sieru un uzkarsē, līdz tas izkusis.

Sīpolus, halapenjo, tomātus sakapā salsai līdzīgā masā un piespiež citrona sulu.

Maizē liek desu, pa virsu salsu un sadrupinātus tortiljas čipsus.

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!