Ideālā siļķu uzkoda

  • Sagataves 20min ,  Gatavošana 15min
  • Viegli

Sastāvdaļas

Sastāvdaļas

  • Vidēja lieluma vārīti kartupeļi
     3 gab.
  • "Irbes" siļķu filejas gabaliņi skandināvu gaumē
     1 iepakojums
  • Skābais krējums (25% - 30%)
     200 ml
  • Sviests
     100 g
  • Sakapātas dilles un lociņi
     nepilns pušķītis

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 12 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Iepriekš novārītus kartupeļus sagriez pusotru centimetru biezās ripās. 

Galiņus pataupi vai apēd! 

Pannā sakarsē sviestu un apcep kartupeļu ripas no abām pusēm. 

Kārto uz servējamā šķīvja, atdzesē dažas minūtes. 

Katrai ripai uzliec nedaudz skābā krējuma, gabaliņu siļķes filejas un pārkaisi ar lociņiem un dillēm.

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Informējam, ka šajā tīmekļa vietnē tiek izmantotas sīkdatnes. Sīkdatne uzkrāj datus par vietnes apmeklējumu. Dati palīdz piedāvāt Jums piemērotu saturu un reklāmas.