Ingvera piparkūkas

  • Sagataves 40min ,  Gatavošana 2h 20min
  • Vidēji grūti

Sastāvdaļas

Sastāvdaļas

  • cukurs
     100 g
  • zeltainais sīrups
     120 g
  • sojas piens
     50 g
  • rafinēti kokosa tauki
     65 g
  • milti
     250 g
  • cepamais pulveris
     1 TK
  • malts ingvers
     1 TK
  • malts kanēlis
      šķipsna
  • maltas krustnagliņas
      šķipsna
  • malts muskatrieksts
      šķipsna
  • sāls
      šķipsna
  • malti melnie pipari
      šķipsna

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Katliņā liec cukuru, sīrupu, pienu un kokosa taukus.

Uzsildi uz mazas uguns un maisi, līdz cukurs izšķīdis.

Ļauj atdzist līdz istabas temperatūrai.

Bļodā liec miltus, garšvielas, cepamo pulveri un pievieno cukura-kokosa tauku masu.

Visu kārtīgi samaisi, līdz izveidojas mīkla.

To liec ledusskapī uz 2 stundām.

Pēc tam izrullē mīklu aptuveni 4 mm biezumā, izspied vēlamās formiņas un liec cepties 200 grādos uz 5–6 minūtēm.

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Saistītās receptes

Kārtainā krēma kūka

1h 10min • Vidēji grūti

Vegāniskais Creme brulee

20min • Vidēji grūti

Fudge

2h 20min • Viegli

Mandeļu cepumi

45min • Viegli

Ķirbju sēklu rulete ar ogām

35min • Vidēji grūti