Jūras veltes tomātu mērcē ar pilno graudu spageti

  • Sagataves 10min ,  Gatavošana 30min
  • Viegli

Sastāvdaļas

Sastāvdaļas

  • Pilngraudu spageti Dobele
     400 g
  • Tīģergarneles (jēlas) Gardi ēdis
     200 g
  • Jūras produktu kokteilis Gardi ēdis
     300 g
  • Ķiploks
     3 daiviņa
  • Šalotes sīpols
     1 gab.
  • Olīveļļa Rimi Light
     30 ml
  • Tomāti gabaliņos ar baziliku Rimi
     400 g
  • Itāļu garšvielas Selection by Rimi
     20 g

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Sildoša maltīte jūras velšu cienītājiem

Novāri spageti 1 minūti mazāk, kā norādīts uz iepakojuma.

Atlaidini jūras veltes, attīri garneles. Nosusini uz papīra dvieļiem jūras veltes.

Atsevišķā katliņā pagatavo tomātu mērci. 10 g olīveļļā apcep smalki sagrieztus sīpolu ar ķiploku.

Pievieno garšvielas un tomātu mērci. Vāri uz minimāla siltuma, lai iztvaiko liekais ūdens.

Uzkarsē pannu un atlikušajā olīveļļā apcep jūras veltes. Cep tikai minūti, tad pielej mērci un pievieno novārītos spageti. 

Pavāri vēl minūti un pasniedz siltus.

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Informējam, ka šajā tīmekļa vietnē tiek izmantotas sīkdatnes. Sīkdatne uzkrāj datus par vietnes apmeklējumu. Dati palīdz piedāvāt Jums piemērotu saturu un reklāmas.