Kabaču pankūkas

  • Sagataves 10min ,  Gatavošana 15min
  • Viegli

Sastāvdaļas

Sastāvdaļas

  • Kabacis (neliels, līdz 800 g)
     1 gab.
  • Cukīni
     1 gab.
  • Sāls
     1 TK
  • Ola
     1 gab.
  • Milti (+ pēc nepieciešamības)
     4 ĒK
  • Eļļa cepšanai
     

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Sarīvē kabaci un cukīni un pārkaisi ar sāli.

Sāls palīdzēs atbrīvoties no liekā šķidruma.

Ļauj pastāvēt 3 minūtes, tad kārtīgi ar rokām izspied no rīvētajiem kabačiem sulu.

Sausai nospiesto kabaču masai pievieno olu un miltus. 

Cep uz sakarsētas pannas eļļā kā klasiskās pankūkas. 

Iesaku cept mazākā karstumā, lai tās pārāk nepiedegtu, bet labi izceptos arī centrs.

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!