Kanapē ar laša tartaru

  • Sagataves 1h ,  Gatavošana 1h
  • Viegli

Sastāvdaļas

Sastāvdaļas

  • baltās tostermaizes
     2 gab.
  • laša filejas
     50 g
  • olīveļļas
     1 TK
  • šalotes sīpola, nomizots, smalki sagriezts
     0.5 gab.
  • citronu sula
      pēc garšas
  • jūras sāls
      pēc garšas
  • svaigi malti melnie pipari
      pēc garšas
  • paipalu olas
     4 gab.
  • pāris šķēlītes marinēta ingvera
     

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Garšīgi, smalki un ātri - tas, kas nepieciešams viesībām!

Apgrauzdē maizītes uz pannas vai tosterī un izspied sev vēlamās formiņas.

Lasi sakapā, pievienojot olīveļļu. Pievieno sīpolus, sāli, piparus, laima sulu pēc garšas un visu samaisi.

Novāri olas bez čaumalas.

Kārto uz maizītēm laša tartaru, marinētu ingveru un pa virsu paipalu olu. Pasniedz.

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Informējam, ka šajā tīmekļa vietnē tiek izmantotas sīkdatnes. Sīkdatne uzkrāj datus par vietnes apmeklējumu. Dati palīdz piedāvāt Jums piemērotu saturu un reklāmas.