Kaneloni ar pupiņu pildījumu

  • Sagataves 30min ,  Gatavošana 40min
  • Viegli

Sastāvdaļas

Sastāvdaļas

  • Kaneloni caurulītes
     20 gab.
  • Baltās pupiņas I Love Eco
     1 paciņa
  • Melnās pupiņas I Love Eco
     1 paciņa
  • Šitake sēnes
     200 g
  • Spināti
     100 g
  • Tomātu mērce ar saulē kaltētiem tomātiem
     1 bundža
  • Olīveļļa
     apcepšanai
  • Rīvēts Grana Padano siers
     50 g

Baltajai mērcei

  • Olīveļļa Rimi Light
     20 ml
  • Kviešu milti
     1 ĒK
  • Itāļu garšvielas
     1 ĒK
  • Silts piens
     250 ml

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Pagatavo balto mērci: uzsildi olīveļļu ar garšvielām un pievieno miltus, tad karsē tos 1 minūti.

Pielej siltu pienu un savāri mērcē.

 

Sagriez sēnes un apcep olīveļļā, līdz tās viegli karamelizējušās.

Pievieno spinātus un sautē, līdz tie saplok.

Tad liec klāt nokāstas divu veidu pupiņas un 1/2 burciņu mērces. Pasautē 2–3 min.

 

Pildi pupiņu un sēņu masu kaneloni caurulītēs.

 

Cepamtraukā lej atlikušo tomātu mērci un kārto pildītos kaneloni. 

Pārlej ar balto mērci, pievieno sieru, apsedz trauku ar foliju vai vāku un cep 180 grādos 30 minūtes. 

Pēc tam noņem vāku un cep vēl 10 minūtes.

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!