Karstie sierīgie sendviči

  • Sagataves 10min ,  Gatavošana 10min
  • Viegli

Sastāvdaļas

Sastāvdaļas

  • sviests
     1 ĒK
  • ķiploks (smalki sakapāts)
     1 daiviņa
  • milti
     1 ĒK
  • piens
     125 ml
  • krēmsiers
     30 g
  • mocarellas siers (sarīvēts)
     60 g
  • parmezāna siers (sarīvēts)
     60 g
  • grieķu jogurts
     140 g
  • paprikas pulveris
     0,5 TK
  • pipari
     1 TK
  • spināti (smalki sakapāti)
     2 saujas
  • cepta vistas fileja
     1 gab.
  • maize
     8 šķēles

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 2 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Uz pannas uzliek sviestu. Cep ķiploku pāris minūtes. Tad pievieno miltus un pienu un kārtīgi samaisa. Maisa un karsē 1 minūti, līdz mērce kļūst bieza.

Pievieno krēmsieru, mocarellas un parmezāna sierus, kā arī melnos piparus un papraikas pulveri. Maisa, līdz siers ir izkusis.

Tad uz pannas pievieno grieķu jogurtu un maisa, līdz ir viendabīga masa. Beigās pievieno sagrieztus spinātus un nedaudz pakarsē.

Maizes šķēles apsmērē ar pabiezu sviesta kārtu no abām pusēm. Uz maizes liek siera masu, tad vistu un uzliek otru maizes šķēli pa virsu.

Liek uz tīras pannas un cep, līdz maizīte ir zeltaini brūna un siers ir izkusis. Pasniedz karstu, pārgriežot uz pusēm.

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Informējam, ka šajā tīmekļa vietnē tiek izmantotas sīkdatnes. Sīkdatne uzkrāj datus par vietnes apmeklējumu. Dati palīdz piedāvāt Jums piemērotu saturu un reklāmas.