Kazas siera kūciņas ar vīģēm

  • Sagataves 40min ,  Gatavošana 20min
  • Viegli

Sastāvdaļas

Pamatnei

  • Selgas cepumi
     150 g
  • sviests
     35 g

Krēmam

  • mīksts kazas siers
     200 g
  • saldais krējums
     200 g
  • cukurs
     100 g
  • citrona miziņa
     1/2 gab.
  • želatīns
     8 g
  • ūdens
     40 g

Dekorēšanai

  • svaigas vai žāvētas vīģes
     6 gab.

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 3 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Pamatnei sasmalcini cepumus un samīci kopā ar sviestu.

Ieklāj formiņās un cep 10 min 175 grādos. Atdzesē.

Gatavo krēmu: saputo saldo krējumu un cukuru, pieputo kazas sieru, pierīvē citrona miziņu.

Želatīnu uzbriedini ūdens peldē aptuveni 10 min, tad kausē ūdens peldē.

Pievieno želatīnam daļu no kazas siera krēma, samaisi, tad pieliec atlikušo krēmu.

Samaisi un lej izceptajās pamatnēs.

Liec ledusskapī, lai sastingst.

Dekorē ar svaigām vai žāvētām vīģēm.

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Saistītās receptes

Kārtainā krēma kūka

1h 10min • Vidēji grūti

Vegāniskais Creme brulee

20min • Vidēji grūti

Fudge

2h 20min • Viegli

Mandeļu cepumi

45min • Viegli

Ķirbju sēklu rulete ar ogām

35min • Vidēji grūti