Ķirbju, patisonu un biešu sacepums

  • Sagataves 20min ,  Gatavošana 20min
  • Viegli

Sastāvdaļas

Sastāvdaļas

  • Ķirbis
     500 g
  • Bietes
     2 gab.
  • Marinēti patisoni
     1/2 burkas
  • Gorgonzolas siers
     

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 2 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Ķirbi un bietes nomizo un sagriež plānās šķēlēs. Uz pannas liek kārtās: ķirbis – biete, ķirbis – biete.

Pārber sagrieztus uz pusēm marinētos patisonus.

Pieber piparus, uzlej olīveļļu, pievieno sagrieztu čili piparu.

Gorgonzolas sieru sagriež šķēlēs un liek visam virsū.

Liek cepeškrāsnī 200 grādos ar cepšanu no apakšas + ventilators uz 20 min.

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!