Ķirbju, patisonu un biešu sacepums

  • Gatavošana 40min
  • Viegli
Ķirbju, patisonu un biešu sacepums
Olga Ļubina
Olgas Ļubinas receptes

Sastāvdaļas

  • Ķirbis
     500 g
  • Bietes
     2 gabali
  • Marinēti patisoni
     300 g
  • Siers Gorgonzola
      pēc garšas

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 2 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Ķirbi un bietes nomizo un sagriež plānās šķēlēs. Uz pannas liek kārtās: ķirbis – biete, ķirbis – biete.

Pārber sagrieztus uz pusēm marinētos patisonus.

Pieber piparus, uzlej olīveļļu, pievieno sagrieztu čili piparu.

Gorgonzolas sieru sagriež šķēlēs un liek visam virsū.

Liek cepeškrāsnī 200 grādos ar cepšanu no apakšas + ventilators uz 20 min.

Līdzīgas receptes

Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes
Ilze Auzere
Ilzes Auzeres receptes

Pasta primavera

45min • Viegli

Skābeņu zupa

45min • Viegli

Siltā tortilja ar malto gaļu

25min • Vidēji grūti
Edgars Sanders
Edagara Sandera receptes

Cepti ziemas dārzeņi

30min • Vidēji grūti