Ķirbju, patisonu un biešu sacepums

  • Sagataves 20min ,  Gatavošana 20min
  • Viegli

Sastāvdaļas

Sastāvdaļas

  • Ķirbis
     500 g
  • Bietes
     2 gab.
  • Marinēti patisoni
     1/2 burkas
  • Gorgonzolas siers
     

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 2 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Ķirbi un bietes nomizo un sagriež plānās šķēlēs. Uz pannas liek kārtās: ķirbis – biete, ķirbis – biete.

Pārber sagrieztus uz pusēm marinētos patisonus.

Pieber piparus, uzlej olīveļļu, pievieno sagrieztu čili piparu.

Gorgonzolas sieru sagriež šķēlēs un liek visam virsū.

Liek cepeškrāsnī 200 grādos ar cepšanu no apakšas + ventilators uz 20 min.

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Informējam, ka šajā tīmekļa vietnē tiek izmantotas sīkdatnes. Sīkdatne uzkrāj datus par vietnes apmeklējumu. Dati palīdz piedāvāt Jums piemērotu saturu un reklāmas.