Kokosa saldējums ar cepumu gabaliņiem

  • Sagataves 20min ,  Gatavošana 3h
  • Viegli

Sastāvdaļas

Sastāvdaļas

  • ICA krēmīgais kokosa piens
     800 ml
  • Caurspīdīgs cukura sīrups
     250 ml
  • Laima sula
     2 gab.
  • Olu baltumi
     2 gab.
  • Olu dzeltenumi
     4 gab.
  • Baltais cukurs
     2 ĒK
  • Sadrupināts ICA bezglutēna cepums
     100 g

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 6 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Katliņā sakarsē kokosa pienu.

Sajauc kopā sīrupu un laima sulu.

Saputo olu dzeltenumu ar cukuru.

Atsevišķi saputo olu baltumus.

Kokosa pienam pievieno olu dzeltenumus un iecilā olu baltumus.

Pieber drupinātos cepumus un liec saldētavā, ik pēc 30 min. apmaisi.

Kopā darbību atkārto 4-5 reizes, kamēr saldējums ir pilnībā sastindzis.

Pasniedz trauciņos ar ogām vai bezglutēna vafeļu konusos.

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Informējam, ka šajā tīmekļa vietnē tiek izmantotas sīkdatnes. Sīkdatne uzkrāj datus par vietnes apmeklējumu. Dati palīdz piedāvāt Jums piemērotu saturu un reklāmas.