Kokosriekstu panna cotta

  • Sagataves 10min ,  Gatavošana 20min
  • Viegli

Sastāvdaļas

Sastāvdaļas

  • kokosa piens
     400 ml
  • auzu krējums
     200 ml
  • cukurs
     150 g
  • agar-agars
     1 iepakojums

Mērcei

  • avenes
     200 g
  • pūdercukurs
     50 g

Pasniegšanai

  • svaigas avenes
      pēc garšas

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Katliņā karsē kokosa pienu ar cukuru.

Pievieno agar-agars un pavāri 2 minūtes.

Masai pielej auzu krējumu, samaisi un lej četros trauciņos sastingt.

Gatavojot ar agar-agars panna cotta nav jāliek ledusskapī, tā sastings arī istabas temperatūrā.

Pagatavo mērci, saspiežot avenes ar pūdercukuru un izkāšo caur smalku sietu.

Desertu pasniedz ar mērci un ogām.

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Saistītās receptes

Kārtainā krēma kūka

1h 10min • Vidēji grūti

Vegāniskais Creme brulee

20min • Vidēji grūti

Fudge

2h 20min • Viegli

Mandeļu cepumi

45min • Viegli

Ķirbju sēklu rulete ar ogām

35min • Vidēji grūti