Sastāvdaļas
Sastāvdaļas
-
kokosa piens400 ml
-
auzu krējums200 ml
-
cukurs150 g
-
agar-agars1 iepakojums
Mērcei
-
avenes200 g
-
pūdercukurs50 g
Pasniegšanai
-
svaigas avenespēc garšas
Pagatavošana
Vērts zināt
Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.
Katliņā karsē kokosa pienu ar cukuru.
Pievieno agar-agars un pavāri 2 minūtes.
Masai pielej auzu krējumu, samaisi un lej četros trauciņos sastingt.
Gatavojot ar agar-agars panna cotta nav jāliek ledusskapī, tā sastings arī istabas temperatūrā.
Pagatavo mērci, saspiežot avenes ar pūdercukuru un izkāšo caur smalku sietu.
Desertu pasniedz ar mērci un ogām.