Krāsnī cepti avokado ar mozarella sieru un svaigo tomātu salsu

  • Sagataves 20min ,  Gatavošana 20min
  • Viegli

Sastāvdaļas

Sastāvdaļas

  • Avokado Selection by Rimi
     2 gab.
  • Mozarella siers
     125 g
  • Tomāti (sarkanie vai dzeltenie)
     2 gab.
  • Šalotes sīpols (mazs)
     1 gab.
  • Ķiploks
     1 daiviņa
  • Laims (sula)
     1/2 gab.
  • Pētersīļi (smalki sagriezti)
     1 ĒK
  • Olīveļļa Extra virgin
     1,5 ĒK
  • Sāls
      pēc garšas
  • Cukurs
     1/3 TK

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Pagatavo svaigo tomātu salsu. Noskalo tomātus, nomizo sīpolu un notīri ķiploku. Visas sastāvdaļas smalki sagriez, pievieno pērersīļus, laima sulu, olīveļļu, sāli un cukuru.

Sakarsē cepeškrāsni līdz 200 grādiem.

Pārgriez avokado uz pusi un izņem kaulu.

Avokado iedobē pildi nedaudz tomātu salsas un pa virsu liec sieru. Cep 10 -12 minūtes.

Pasniedzot, pievieno svaigumam vēl nedaudz svaigo tomātu salsu.

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Informējam, ka šajā tīmekļa vietnē tiek izmantotas sīkdatnes. Sīkdatne uzkrāj datus par vietnes apmeklējumu. Dati palīdz piedāvāt Jums piemērotu saturu un reklāmas.