Krāsnī cepts lasis uz citroniem

  • Sagataves 10min ,  Gatavošana 20min
  • Viegli

Sastāvdaļas

Sastāvdaļas

  • Laša fileja (puse no zivs)
     1 gab.
  • Olīveļļa
     3-4 ĒK
  • Sāls
      pēc garšas
  • Pipari
      pēc garšas
  • Citrons
     2 gab.
  • Keila salātlapas
     1 iepakojums
  • Ķiploks
     2 daiviņas

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Cepampannu apslaka ar olīveļļu.

Sagriež citronu ripiņās un izklāj tās uz pannas vietās, kur tiks likts lasis.

Uzber sāli un liek laša fileju.

Fileju apber ar sāli un pipariem.

Bļodā sagriež keila lapas, apslaka ar olīveļļu, ieber sarīvētu ķiploku, uzber sāli un pievieno citrona ripiņas.

Salātus kārtīgi samaisa un pievieno apkārt lasim pannā.

Liek cepties 220˚C 15-20 min.

Lasi pasniedz lielā šķīvī, sadalot gabalos. Pirms pasniegšanas to viegli apslaka ar olīveļļu un apber ar sāli. 

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Informējam, ka šajā tīmekļa vietnē tiek izmantotas sīkdatnes. Sīkdatne uzkrāj datus par vietnes apmeklējumu. Dati palīdz piedāvāt Jums piemērotu saturu un reklāmas.