Krekeri ar tapenādi un vīģēm

  • Gatavošana 11min
  • Viegli
Krekeri ar tapenādi un vīģēm
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sastāvdaļas

Pamatēdiens

  • Krekeri
      20 gab.
  • Vīģes
     1 gab.

Tapenāde

  • Melnās olīvas
      10 gab.
  • Čili
      naža gals
  • Ķiploks
     1 daiva (-s)
  • Rīvēts cietais siers
     0.5 tējk.
  • Bazilika pesto
     1 tējk.

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 20 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Sakapā visas tapenādes sastāvdaļas. 

Pa tējkarotei olīvu tapenādi liec uz krekeriem un saldumam liec virsū svaigas vīģes, sagrieztas plānās šķēlītēs.

Līdzīgas receptes

Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Skotu ola palijas apvalkā

40min • Vidēji grūti
Ilze Auzere
Ilzes Auzeres receptes
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes

Sātīgā fokača

5h • Vidēji grūti
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Ilze Auzere
Ilzes Auzeres receptes

Baklažāni itāļu gaumē

1h • Vidēji grūti
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes