Kukurūzas cālis «tandūrī» un vīģu glazūrā ar krāsnī ceptiem dārzeņiem

  • Sagataves 30min ,  Gatavošana 1h 10min
  • Vidēji grūti

Sastāvdaļas

Sastāvdaļas cālim

  • Kukurūzas cālis
     1 gab.
  • Burkāns
     3 gab.
  • Vārīta kukurūza Rimi vai I Love Eco
     2 gab.
  • Sēnes (pēc izvēles)
     200 g
  • Ķiploka galviņa
     2 gab.
  • Rapšu eļļa I Love Eco
     2 ĒK
  • Sāls
     1 TK
  • Rozmarīna zariņš
     3 gab.

Sastāvdaļas marinādei

  • Malts Tandūrī garšvielu maisījums
     40 g
  • Selection by Rimi vīģu deserts
     2 ĒK
  • Bezglutēna soja
     1 ĒK
  • Citronu sula
     1 ĒK
  • Rapšu eļla
     1 ĒK

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Labas garšas cienītājiem!

Sajauc marinādi un ierīvē cāli no visām pusēm arī iekšpuses.

Karsē cepeškrāsni līdz 170 grādiem un liek cepties cāli cepeškrāsns apakšā.

Cep aptuveni vienu stundu un 20 minūtes.

Sagatavo, sagriež dārzeņus un sēnes, nomizo burkānus. Ja vēlas, sagriež burkānus uz pusēm, to var darīt arī ar sēnēm un kukurūzu.

Liek cepešpannā un pievieno nedaudz saspiestus ķiplokus ar visu mizu.

Pievieno sāli, eļļu un rozmarīnu, sajauc.

Cep dārzeņus aptuveni 50 minūtes. Tos liek cepties mazliet vēlāk nekā cāli, lai ēdiens pagatavotos vienlaicīgi.

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Informējam, ka šajā tīmekļa vietnē tiek izmantotas sīkdatnes. Sīkdatne uzkrāj datus par vietnes apmeklējumu. Dati palīdz piedāvāt Jums piemērotu saturu un reklāmas.