Sastāvdaļas
Sastāvdaļas
-
Laša fileja100 g
-
Marinēts ingvers50 g
-
Wakame jūraszāļu salāti100 g
-
Baltais redīss, sagriezts strēmelītēs100 g
Sastāvdaļas mērcei
-
Sojas mērce110 ml
-
Sezama eļļa1/2 TK
-
Sezama sēkliņasšķipsna
-
Laima sulapēc garšas
-
Čilipēc garšas
Pagatavošana
Vērts zināt
Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.
Pavisam ātrs risinājums uzkodai.
Sajauc kopā visas mērces sastāvdaļas.
Sagriez lasi pēc iespējas plānākās šķēlītēs un kārto uz šķīvja kopā ar pārējām sastāvdaļām. Pasniedz ar mērci.