Laša tartars ar avokado un paipala olu

  • Sagataves 10min ,  Gatavošana 5min
  • Viegli

Sastāvdaļas

Sastāvdaļas

  • Laša fileja Rimi (bez ādas un asakām)
     180 g
  • Šalotes sīpols
     30 g
  • Sāls
     1 šķipsna
  • Pipari
     1 šķipsna
  • Olīveļļa I Love Eco
     1 ĒK
  • Grieķu jogurts Valmiera (0%)
     60 g
  • Avokado
     250 g
  • Laima sula
     6 g
  • Sāls
     1 šķipsna
  • Čili
     1/2 TK
  • Paipalu olas
     4 gab.
  • Sausmaizītes Finn Crisp
     40 g

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 2 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Lasi sakapā ar olīveļļu, sāli, pipariem.

Sakapā šalotes sīpolus un sajauc kopā ar lasi.

Attīri avokado un sagriez mazos kubiņos, pievienojot laima sulu un sāli ar čili.

Novāri paipalu olas precīzi 2 minūtes un 30 sekundes jau vārošā ūdenī.

Atdzesē un nomizo. Pārgriez paipalu olas uz pusi.

Kārto porcijas. Liec jogurtu, laša tartaru, avokado, paipalu olu pusītes un sausmaizītes.

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Informējam, ka šajā tīmekļa vietnē tiek izmantotas sīkdatnes. Sīkdatne uzkrāj datus par vietnes apmeklējumu. Dati palīdz piedāvāt Jums piemērotu saturu un reklāmas.