Sastāvdaļas
Sastāvdaļas
-
laša fileja100 g
-
gaišā sojas mērce10 g
-
vasabi5 g
-
svaigs rīvēts ingvers5 g
-
sezama eļļa5 g
-
laša kaviārs20 g
Pagatavošana
Vērts zināt
Šī recepte ir pielāgota 1 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.
Lasi iztīri, izfilē un sagriez mazos gabalos.
Bļodiņā sajauc gaišo sojas mērci ar vasabi, ingveru un sezama eļļu.
Apslaki sagriezto lasi ar šo maisījumu un liec cepties uz iepriekš uzkarsētas pannas.
Cep gabaliņus vienu minūti no vienas, pēc tam tikpat no otras puses.
Ceptos laša gabaliņus pasniedz ar laša kaviāru.