Laša tataki

  • Sagataves 10min ,  Gatavošana 5min
  • Viegli

Sastāvdaļas

Sastāvdaļas

  • laša fileja
     100 g
  • gaišā sojas mērce
     10 g
  • vasabi
     5 g
  • svaigs rīvēts ingvers
     5 g
  • sezama eļļa
     5 g
  • laša kaviārs
     20 g

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 1 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Lasi iztīri, izfilē un sagriez mazos gabalos.

Bļodiņā sajauc gaišo sojas mērci ar vasabi, ingveru un sezama eļļu.

Apslaki sagriezto lasi ar šo maisījumu un liec cepties uz iepriekš uzkarsētas pannas.

Cep gabaliņus vienu minūti no vienas, pēc tam tikpat no otras puses.

Ceptos laša gabaliņus pasniedz ar laša kaviāru.

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!