Lasis terijaki mērcē

  • Sagataves 35min ,  Gatavošana 5min
  • Viegli

Sastāvdaļas

Grilam

  • Laša fileja
     250 g
  • Kikoman teriyaki ar sezamu mērces
     2 ĒK
  • Maggi tomātu mērce
     1 ĒK

Tortiljām

  • Mini tortiljas
     4 gab.
  • Jogurts bez piedevām
     4 ĒK
  • Mangolda salāti
     4 sauja
  • Avokado
     1/2 gab.
  • Marinēti sīpoliņi
     70 g
  • Cukīni
     1/5 gab.
  • Citrons
     1 gab.
  • Cukurs
     1/2 TK
  • Sāls
     1/2 TK

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Sajauc kopā tomātu un terijaki mērces.

Liec mērcē marinēties laša filejas. Atstāj vismaz uz 20 minūtēm.

Sagriez cukīni plānās strēmelēs un iemarinē citrona sulā ar cukuru un sāli.

 

Sakarsē grila restes un cep fileju 2-4 minūtes no abām pusēm, līdz gatavībai. 

Uzsildi arī tortiljas maizītes. 

Liec uz tortiljām jogurtu, mangolda salātus, avokado strēmelītes, marinētos sīpoliņus un cukīni. 

Saplucini laša fileju un pievieno tortiljām.

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!