Lasis terijaki mērcē ar olu nūdelēm

  • Sagataves 10min ,  Gatavošana 15min
  • Viegli

Sastāvdaļas

Sastāvdaļas

  • Olu nūdeles
     300 g
  • Eļļa cepšanai
     2 ĒK
  • Burkāns,nomizots, sagriezts strēmelītēs
     1 gab.
  • Puravs, sagriezts strēmelītēs
     100 g
  • Laša fileja, sagriezta gabalos
     300 g
  • TAO-TAO bambusa dzinums
     280 g
  • Laims (sulai)
     1 gab.
  • STIR FRY Teriyaki mērce
     120 g

Pasniegšanai

  • Koriandra lapiņas (bunte)
     

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Āzijas virtuves klasika

Novāri olu nūdeles, kā norādīts uz iepakojuma.

Pannā sakarsē eļļu un sautē burkānus ar puraviem. Pievieno lasi un bambusa dzinumus. Piespied laima sulu un pielej terijaki mērci.

Pasniedz ar nūdelēm, pārkaisot ar svaigām koriandra lapiņām.

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Informējam, ka šajā tīmekļa vietnē tiek izmantotas sīkdatnes. Sīkdatne uzkrāj datus par vietnes apmeklējumu. Dati palīdz piedāvāt Jums piemērotu saturu un reklāmas.